Lourdes


Nog nooit naar Lourdes geweest? Dit is een fijne mogelijkheid! Een 8-daagse busreis van 21 t/m 28 september 2018.
Het programma brengt u via Licieux ,de stad van de kleine H. Theresia, via Bordeaux naar Lourdes. Daar is de welkomstviering met de eigen groep. In de dagen erna komen alle Nederlandse pelgrims samen bij de Grot voor de Nederlandse Mis. U kunt meevieren met de internationale eucharistieviering, meelopen met de lichtprocessie, de grote of kleine kruisweg bidden. En er is de afscheidsviering met de eigen groep.
Tussendoor is er tijd genoeg om in Lourdes rond te lopen, een wandeltocht maken langs alle bezienswaardigheden die te maken hebben met het leven van Bernadette, het kasteel van Lourdes bekijken en uw inkopen doen bij een van de vele winkeltjes. Kortom te veel om op te noemen.
Op een van deze dagen maken we met de bus ook een uitstapje naar de Pyreneeën. De terugweg gaat via een overnachting in Bourges.

Tip: Ga samen met je vader of moeder, of met je kinderen. Je komt terug met een heel bijzondere ervaring. U kunt u nu al aanmelden bij: Bets Verhage (0172-573713)