Onze parochiekern Oud Ade / Rijpwetering is één kern met een pastoraatsgroep en een beheercommissie. Deze ene kern heeft nog steeds 2 vieringen in het weekend; één op zaterdagavond en één op zondag. Al een tijd merken wij op dat de mensen die regelmatig hun geloof beleven en vieren in de kerk afneemt. Daardoor zitten wij soms met weinig mensen in de kerk.

De pastoraatsgroep en het pastoraal team hebben daarom besloten om in de parochiekern Oud Ade / Rijpwetering één weekendviering te laten plaatsvinden. De ene week op zaterdagavond (Oud Ade) en de andere week op zondagmorgen (Rijpwetering). Vanaf het eerste weekend in 2019 wisselt de locatie van de vieringen, zoals we dat al jaren gewend zijn, en gaan we op zaterdag naar Rijpwetering en op zondag naar Oud Ade.

Deze verandering gaat in per 7 juli. Dat betekent: op zaterdag 7 juli om 19.00 uur de viering in Oud Ade (voor beide dorpen) en een week later op zondag15 juli om 9.15 uur (!!) de viering in Rijpwetering (voor beide dorpen). En dan om en om in dit ritme. Dus let op: 1 viering per weekend!

Ook het dameskoor (OA) en het gemengd koor (RW) gaan fuseren tot 1 koor. Wellicht daarover later meer.

Nieuwe tijden vragen om dit soort veranderingen. U kunt altijd uw vragen kwijt bij de pastoraatsgroep.

Belt u of mailt u naar de pastorie van Rijpwetering (zie achterin Samenstromen) of naar diaken André van Aarle.