Lief en leed
Gedoopt op 11 maart 2018

  • Brim Johannes Antonius van der Kleij, zoon van Tjeerd van der Kleij en Marijke Witteveen

 

  • Phillon Ferdinand Willemsen, zoon van Ferry en Merel Willemsen-Volwater

 

  • Fien Marina van Wieringen, dochter van Jack en Lynn van Wieringen-Lardée

 

 

Overleden

27 maart
Leonardus Jacobus Baak                                         90 jaar

In memoriam

Op 18 juni 1927 werd Leo Baak geboren als vierde kind in een gezin van 7 kinderen. Leo is op een mooie manier van ons heengegaan op de leeftijd van 90 jaar. Velen zullen zich wellicht afvragen wat was die Leo eigenlijk voor een man. Leo heeft zo’n beetje van alles gedaan: bieten rooien in de Haarlemmermeer en bij boeren gewerkt; hij kon zelfs koeien melken en als je dat goed kon, was je toekomst verzekerd in die tijd.

Hij kwam als tuindersknecht bij Van der Meer terecht en daar heeft hij zijn tuindersdiploma gehaald en met plezier gewerkt. In 1975 is hij er gaan wonen aan de Boskade 1, samen met zijn zussen Greet en Sjaan. Hij had daar een leuk, levendig bedrijf als tuinder en er kwamen veel mensen uit het dorp groenten en aardappels halen. Er waren ook mensen met een volkstuintje waar hij veel aanspraak aan had, dat vond hij leuk. Hij teelde ook bloemen: pioenen en chrysanten. In die tijd leek de Zuidzijdervaart wel een jachthaven met veel leven in de brouwerij. Leo heeft met veel plezier aan de Boskade gewoond. Maar helaas komt overal een eind aan. Ook aan het leven van Leo. Hij zei zelf: ‘Dit is het eind van het liedje’.

Op zaterdag 31 maart hebben wij hem begeleid naar zijn laatste rustplaats op het kerkhof in Hoogmade.

Familie Baak

 

31 maart
Abram Adrianus Gerardus Marinus Wolvers       72 jaar