Volgend weekend worden er tijdens de vieringen producten ingezameld voor Voedselbank KBEO (Kaag en Braassem En Omstreken). Als kerk zijn we mede verantwoordelijk voor onze naasten die minder te besteden hebben. En willen we ervoor zorgen dat zij tijdens de paasdagen wat extra’s hebben. Een klein gedeelte van de ingezamelde goederen is bestemd voor de voedselbank te Rotterdam, en dit wordt tijdens de Chrismaviering op 28 maart overhandigd.

Voorbeelden van wat er in het voedselpakket aanwezig zou kunnen zijn is blikgroenten, soep, koffie, thee, pasta, rijst, zeep, waspoeder, tandpasta etc. Het zou fijn zijn indien er chocolade eitjes mee kunnen worden ingezameld.

Achter in de kerk staan manden, waarin u de meegebrachte producten kunt deponeren.

We hopen dat u allemaal iets meebrengt.

De pastoraatsgroep