Een mooi begin – Kliederkerk 10 februari
Rijpwetering/Oud Ade start samen met de kern Hoogmade een nieuw project. Daarin is er voor iedereen de mogelijkheid om in een ongedwongen sfeer een verhaal uit de Bijbel te ontdekken, met elkaar te vieren én te eten.
Tot aan de zomer zal er drie keer een ‘Kliederkerk’ zijn, steeds in een andere kern. Als dat goed gaat, zetten we het project na de zomer voort.
De eerste keer is op 10 februari in het Dorpshuis in Oud Ade. We gaan zingen en spelen rond het scheppingsverhaal. Kleine én grote mensen zijn van harte welkom! Aanmelden is niet nodig. De inloop is vanaf 13.45 uur, we starten om 14.00 uur en het programma wordt afgerond om ca. 15.30 uur. Ouders, dit is een leuke gelegenheid om uw kinderen verder vertrouwd te laten worden met de Bijbel en geloof.