Elke 2e zondag van december steken mensen wereldwijd een kaarsje aan voor hun overleden kind. Op zondagavond 10 december doen wij het dit jaar ook in Kaag en Braassem voor onze kinderen die niet meer in ons midden zijn. Dit jaar doen we het iets anders dan voorgaande jaren. De insteek is hetzelfde: een kaarsje aansteken voor de overleden kinderen bij uw meegebrachte foto of andere dierbare herinnering. We luisteren naar mooie gedichten en muziek en na afloop is er gelegenheid om na te praten met lotgenoten en gastspreker. De gastspreker is Bouke Bosma en de muziek wordt verzorgd door Mirage.

De samenkomst is dit jaar in de priester Hendrikzaal, Willem van der Veldenweg 24 in Leimuiden.

De zaal is open vanaf 18.30 uur en om 19.00 uur steken we een kaars aan voor alle overleden kinderen uit de hele wereld.

Voor meer informatie kunt u bellen met Carla van der Meer 06-11096721 of Lydia van der Zwet 06-48274446