Zaterdagavond 23 december om 19.00 uur zingt koor Joy tijdens de eucharistieviering in Rijpwetering. Bijna Kerst dus! Wij willen dit graag samen met u vieren. Aansluitend aan de mis zullen wij – samen met u – 3 á 4 kerstliedjes zingen om alvast in de sfeer te komen. Daarna trakteren wij u graag op chocolademelk, glühwein en zelfgebakken lekkere kerstkoek, kerstcake enzovoorts. Komt u ook?

Dan wordt het vast en zeker een heerlijke voorbereiding op de echte Kerst!

Namens Joy, Carla van Seggelen

 

Herdertjesviering

Op zondag 24 december is in de kerk van Rijpwetering om 17.00 uur de Herdertjesviering.

Het kinderkoor LOSZ zal deze viering weer voorzien van mooie kerstliederen.

Namens de werkgroep gezinsvieringen, Toos, Maaike en Claudia

 

Kindje wiegen

Dit jaar is het Kindje wiegen in de kerk van Oud Ade. De allerkleinsten zijn weer van harte welkom om naar de kerk te komen voor een gezellig samenzijn rondom de kerststal. Er wordt een verhaal verteld, liedjes gezongen en natuurlijk gaan we de kerststal uitgebreid bekijken. Helemaal leuk is het als alle broertjes, zusjes, vaders, moeders, opa’s en oma’s ook meekomen (en meezingen!).

Datum:      25 december
Waar:        kerk van Oud Ade
 
Aanvang:  15:00 uur
Eindtijd:     ± 15:45 uur