Kerst sing-in DHH 

17 december

Na het succes van afgelopen jaar, organiseert muziekvereniging De Heerlijkheid Hoogmade dit jaar opnieuw twee unieke kerstconcerten met een groot gelegenheidskoor. De concerten zijn op zondag 17 december: ‘s middags in Woubrugge en ‘s avonds in Hoogmade.
Het wordt een bijzondere “Kerst-Sing-in”, met Engelse kerst-popsongs en Nederlandse kerstmuziek die iedereen kent. Het orkest van DHH begeleidt hierbij een gelegenheidskoor, waar ook jij onderdeel van kan zijn. Je hoeft hiervoor geen natuurtalent te zijn. Onder motiverende leiding van dirigent Ton van Overdam oefenen we samen om dit voor elkaar te krijgen. Lijkt het je leuk om hieraan mee te doen? Meld je dan snel aan via kerst@deheerlijkheidhoogmade.nl, of via onze brievenbus (Kerkstraat 51C) onder vermelding van je naam en e-mail adres en/of telefoonnummer! Meedoen kan individueel maar het is natuurlijk ook erg gezellig om dit samen met je partner, gezin, familie, vrienden of vriendinnen te doen. Ervaring of leeftijd is geen vereiste en iedereen is welkom. Opgeven voor dit gelegenheidskoor kan tot 21 november, deelname is gratis.
Om tot een goed concert te komen, zijn eind november / begin december drie repetities ingepland met het koor. Deze repetities zijn op dinsdagavond in ons clubgebouw Drieluik te Hoogmade. De exacte data en tijden hoor je van ons na aanmelding.
Ben je écht niet muzikaal? Of lees je deze aankondiging net te laat, zet dan 17 december in je agenda om te komen luisteren en aan te moedigen.
Beide concerten zijn op zondag 17 december; om 13:30 uur in Woubrugge (Dorpskerk aan de Comriekade 7) en om 19:00 uur in Hoogmade (O.L.V. Geboortekerk aan de Kerkstraat 57). De entree is gratis.