Wie helpt ons?

Wij, Betty, Twan en Jeanne, zijn op zoek naar iemand die ons wil helpen bij de organisatie van de Adventsactie en de Vastenactie, het  MOV (Missie Ontwikkeling en Vrede). Wat doen we precies? De adventsactie, in de tijd voor kerstmis, vertellen we over en collecteren we voor het project wat dan gekozen is. Bij de vastenactie in de tijd voor Pasen organiseren we een koffiestop bij de COOP en een vastenmaaltijd met gerechten uit het land waar de landelijke actie voor is. We gaan naar school en vertellen de kinderen over de actie. De kinderen sparen dan en brengen dit tijdens een viering op Witte Donderdag in de kerk. Twee keer in het jaar komen we met de andere parochies van de Franciscus federatie bij elkaar. We vertellen wat we van plan zijn en later wat de opbrengst is. De activiteiten voor de adventsactie beginnen in september en na Pasen met de Vastenactie ben je klaar. Wie wil ons helpen?

Ik heb een paar jaar geleden voor het MOV gekozen, omdat het geld daadwerkelijk op zijn plaats komt en omdat ik daadwerkelijk iets kan doen voor mensen die het minder hebben dan wij.

Wil je meehelpen dan kan je bellen: Jeanne Borst 071- 5012342 of Twan Goes: 0172-518178

Mailen kan ook: borstoudshoorn@hetnet.nl

Jeanne Borst Oudshoorn